Prevajanje Julija

ZAKAJ PREVAJALSKA AGENCIJA JULIJA

Vest o Juliji in usodni ljubezni je svojčas v literarni svet ponesel že William Shakespeare, z njo pa je imel opravka tudi France Prešeren, ki jo je s svojimi pesnitvami zasidral globoko v slovensko kulturno zavest.

Julije želimo tudi same s predanostjo in ljubeznijo do slovenske pisane besede pustiti pečat v prevajalskem svetu ter tako služiti kakovosti v vseh procesih prevajanja, ki se začne prav z vami.

S širokim naborom strokovno usposobljenih prevajalcev, ki imajo za seboj na tisoče prevedenih strani, se iz dneva v dan trudimo, da Julija v svetu ne obvelja zgolj kot močna, ampak tudi kot zaupanja vredna osebnost.

Prevajalska agencija nudi vrhunske jezikovne storitve na enem mestu, saj vam poleg prevajanja, lekture in sodno overjenih prevodov ponujamo tudi različne vrste tolmačenja in najem tolmaške opreme.

Ponujamo vam:

  • prevajanje in lektoriranje v več kot 93 svetovnih jezikov,
  • sodno overjene prevode različnih listin,
  • simultano in konsekutivno tolmačenje,
  • organizacijo konferenc s podporo opreme za simultano tolmačenje (kabin, slušalk, ozvočenja …) z izkušenimi tolmači.

 

PREVAJALCI IN LEKTORJI

Za vsako besedilo, ki nam ga posredujete v prevod, skrbno izberemo prevajalca, lektorja ali redaktorja, ki je strokovno usposobljen za področje, ki ga obravnava vaše besedilo.

 

ZAKAJ BI TVEGALI?

Prevedeni dokument je odraz vašega podjetja. Vaši naročniki vas bodo videle tudi skozi vaš prevod, zato prevajanje prepustite preverjenemu prevajalskemu podjetju, kot je agencija za prevajanje Julija.

 

MEDIJI O NAS

Prevajalska agencija Julija je prisotna tudi v medijih. Preverite, kaj so o nas zapisali predstavniki sedme sile:

 

BREZPLAČNI KONTAKTI:

Da bi se izognili slabim odločitvam pri prevajanju zahtevnih besedil, vam prevajalska agencija Julija ponuja prvo pomoč za prevajanje terminov ali krajših stavkov, ki vam delajo težave. Ne tvegajte ugleda svojega podjetja, ampak se raje obrnite na našo brezplačno številko 080 999 999 in se posvetujte z našimi strokovnjaki popolnoma brezplačno.

 

Brezplačni izračun prevoda

Izračunajte  informativno ceno vašega prevoda.

Izračun
Spletno naročilo

Prek spodnjega obrazca oddajte spletno naročilo.
 

Oddaj naročilo

… Agencija Julija se na naše zahteve vedno odzove s hitrostjo, fleksibilnostjo in strokovnostjo opravljenega dela. Kljub vsebinsko zahtevnim dokumentom, so le-ti vedno pravočasno in korektno prevedeni.

Naše izkušnje na Poslovno-tehniški fakulteti Univerze v Novi Gorici s Prevajalsko agencijo julija so izredno pozitivne, saj so njihove storitve zelo kakovostno in strokovno opravljene. .

Naše izkušnje na Poslovno-tehniški fakulteti Univerze v Novi Gorici s Prevajalsko agencijo julija so izredno pozitivne, saj so njihove storitve zelo kakovostno in strokovno opravljene. .

»Svet postaja globalna vas in biti vpet v mednarodno okolje je nuja. Posledično je tudi vse več strokovnih dogodkov mednarodnega značaja, zato je pomembno, da dober prevod pospešuje komunikacijo. Zdru.

Prevajalska agencija Julija d.o.o. • Kotnikova ul. 35 • Brezplačna številka 080 999-999 • info@julija.si • www.prevajanjejulija.si

Idejna zasnova TriTim, tehnična izvedba  Optiweb